Fitness

Sportartikelen

Gorilla Sports biedt een divers assortiment fitness apparaten die je kunnen helpen je persoonlijke doelen te bereiken. We bieden cardioapparaten in alle prijsklassen: loopbanden, crosstrainers, hometrainers, roeitrainers en spinningfietsen. Daarnaast biedt Gorilla Sports alles op het gebied van krachtapparatuur. Kijk bijvoorbeeld eens naar een halterstangen, dumbbells en kettlebells, halterbanken of krachtstations. Ook voor de Wielersport vind je bij Gorilla Sports een uitgebreid assortiment aan fietstrainers, fietscomputers en fietsnavigatie, fietsonderdelen en fietsaccessoires. Daarnaast biedt Gorilla Sports een ruim assortiment aan boksartikelen, yoga, sportvoeding en trampolines!

CARDIO PRODUCTEN EN WIELERSPORT

Met een cardio-apparaat van Gorilla Sports haal je jouw eigen sportschool in huis. Je vindt bij ons fitnessapparaten in alle prijsklassen. Van instapmodel en thuisgebruik tot (semi-)professionele en zakelijke fitnessapparatuur. Naast cardio-apparaten vind je bij ons ook vele fitness-accessoires, zoals hartslagmeters en beschermingsmatten.

Ook voor de wielersport heeft Gorilla Sports een uitgebreid assortiment aan fietstrainers, fietscomputers, fietsonderdelen en fietsaccessoires. Zo ga je altijd goed voorbereid de weg op!

KRACHTAPPARATUUR EN KRACHTMATERIALEN

Van complete krachtstations tot losse dumbbells. Bij Gorilla Sports vind je alles voor de beginnende, fanatieke en professionele krachtsporter. We leveren een uitgebreid assortiment van krachtapparatuur, zoals power towers, trainingsbanken, squat racks en home gyms, en (kleine) krachtmaterialen zoals kettlebells, losse halters en gewichten.

CROSSTRAINING, BOKSARTIKELEN EN YOGA

Behalve kracht- en fitnessapparaten biedt Gorilla Sports allerlei andere sportartikelen. Zo vind je bij ons diverse fitnessmaterialen, zoals springtouwen, foam rollers en overige sportartikelen voor crosstraining. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment aan bokshandschoenen, bokszakken en boksbescherming, maar ook alles voor de yogaliefhebber: van yogamatten tot yogablokken, yogasokken en yogatassen.

Author Image
Ishak Belfodil