Het Nieuws

Milieuvriendelijke verpakkingen

Het gebruik van milieuvriendelijke verpakkingen draagt bij aan het tegengaan van vervuiling en verspilling van grondstoffen. De invloed van verpakkingen op het milieu is afhankelijk van het materiaal, het doel waarvoor het product gebruikt wordt maar ook in hoeverre de verpakkingen na gebruik te recyclen zijn. Milieuvriendelijke verpakkingen kunnen gemaakt worden van papier, karton, aluminium maar ook van kunststof, dat is ook waar wij in gespecialiseerd zijn bij Naber Plastics.

De wereld en het milieu zijn kostbaar, daarom moeten we daar allemaal zuinig op zijn. Daarom kun je jezelf de vraag stellen: ‘welke artikelen verpakken we?’ of ‘om welke reden verpakken we deze artikelen?’. Als je hier geen antwoord op hebt, dan kun je die verpakkingen mogelijk al wel schrappen omdat ze geen waarde toevoegen aan het product.

Toch zijn er voor vele producten wel verpakkingen nodig om een bepaalde reden. Toch is het gebruik van plastieken verpakkingen niet ideaal voor de natuur, tijd dus om na te denken over alternatieven.

Naber Plastics biedt jou de oplossing; milieuvriendelijke verpakkingen. Deze verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled materiaal en het materiaal is eenvoudig te scheiden. Wij kunnen jou helpen om een functionele verpakking te ontwerpen waarbij de verpakkingen ook nog eens milieuvriendelijk zijn. Vanaf het eerste contactmoment totdat de verpakkingen daadwerkelijk gebruikt worden zullen wij jou helpen om jouw producten op een milieuvriendelijke manier te kunnen verpakken.

Wil jij weten wat wij bij Naber Plastics voor jou kunnen betekenen op het gebied van milieuvriendelijke verpakkingen? Neem dan contact met ons op.

Author Image
Ishak Belfodil